Workshop ‘Onderzoek je leiderschap’

Welke leider zit er in jou?

Leidinggeven is een kunst. En iedere leider komt zijn eigen uitdagingen tegen. Die uitdagingen zeggen iets over jou en over de situatie waarin jij leider mag zijn.

Tijdens deze dag onderzoek je je eigen leiderschap: wat staat je in de weg om je team (of gezin!) te leiden naar de gewenste uitkomst? Hoe kun je je leiderschapsplek en –kwaliteiten vol aannemen, ook als het moeilijk is? Wat fronst er en wat straalt er dan?

Het doel van de dag is dat je zicht krijgt op jouw persoonlijke leiderschapspotentieel en op wat er mogelijk nog in de weg staat om dat potentieel vol in te zetten. We kijken daarvoor met een systemische* bril naar jouw patronen, en laten je ervaren waar en hoe je jouw leiderschap verder kunt ontwikkelen. We laten ons daarbij (bege)leiden door de paarden en de wijsheid van de kudde.

Wat

  • Oefeningen met en zonder paard om jouw leiderschap te onderzoeken
  • Reflecties delen en leren van elkaar
  • Deskundige begeleiding
  • Mogelijkheid om achteraf nog vragen te stellen aan de trainers

Wie

De workshop is een co-productie van Ank van Lieshout, Jacomine van Wijk, Kirstin van Zijl en mij. We zijn alle vier opgeleid als systemisch (paarden)coach. Zonder oordeel kijken en gewaarzijn is de essentie van ons werk. Daarmee geven we ruimte aan dat wat gezien en erkend mag worden en helpen je zo om in beweging te komen en te groeien.

Praktische informatie

  • Datum: 5 april 2018
  • Locatie: midden van het land
  • Extra data of in company op aanvraag.

Aanmelden en meer informatie

Wil je je interesse kenbaar maken of heb je vragen? Stuur dan een mail naar leontine@wijsgoed.nl.

*Systemisch kijken houdt in dat we bij het kijken naar jouw vraag of uitdaging ook kijken naar het geheel waarvan jij met je vraag een onderdeel bent en naar waar de systemische oorsprong ligt (bijvoorbeeld in je gezin van herkomst).