Workshop ‘De (groei)kracht in jouw familieverhaal’

LET OP: Deze workshop is GEANNULEERD. Ik verwijs je graag naar de andere mogelijkheden: een individuele sessie of de training Groeien in Stilte. Voor de laatste geven we op 8 november 2019 een kennismakingsochtend.

IN HET KORT
– 2 paarden
– 2 begeleiders
– 6 deelnemers
– 1 dag kijken naar hoe gebeurtenissen in een familie door kunnen werken, en welke (groei)kracht daarin verborgen ligt

Pijn reist door families

Soms gebeurt er iets in een familie, dat niet goed verwerkt wordt. Omdat het te pijnlijk is om te doorvoelen, of het taboe te groot. Zo’n gebeurtenis kan dan lang doorwerken. Latere generaties dragen de gevolgen zonder te snappen waarom, of wat ze precies dragen.

In de familie zit pijn, en mogelijk ook schuld en schaamte. Als kind voel je dat. Je kunt nog geen onderscheid maken tussen ik en systeem. En ook niet tussen gedrag en identiteit. Dus doe je mee. Je neemt de patronen over van je familie en gaat op dezelfde manier om met relaties, pijn, schuld en schaamte als in jouw familie gebruikelijk is.

Tot het gaat wringen. En je je realiseert dat er iets anders nodig is. Voor jezelf en voor je kinderen en/of partner. Die verandering kun je alleen in gang zetten, door ontrouw te worden aan je systeem. Door aan te kijken en aan te nemen wat er is én in beweging te komen.

Precies dat doen we in deze workshop.

De beweging

‘Pijn reist door families totdat iemand het aankijkt’, zei Rumi. Als jij voelt dat het tijd is om in beweging te komen, dan is deze workshop er voor jou. Tijdens de workshop ontdek je welke beweging jou verder kan helpen en hoe trauma ook een bron kan zijn.

De setting

We werken en komen samen in een setting, waarin alles er mag zijn. Te groot, te klein, te veel of te weinig bestaat niet. We werken met wat er is en bieden een holding space voor wat zich wil tonen. De paarden houden je in het hier en nu en laten zien waar het naartoe mag.

Praktische informatie

  • Datum:  vrijdag 11 oktober 2019 van 9.30 tot 16.00 uur.
    In de ochtend werken we binnen, in de middag buiten met de paarden.
  • Locatie: Erf de Burgwal Leusden.
  • Introductieprijs € 197,- exclusief BTW (reguliere prijs € 297,- excl. BTW)
  • Inclusief eenvoudige lunch en koffie/thee en versnaperingen.

Aanmelden en meer informatie

Om je aan te melden, stuur een mail naar leontine@wijsgoed.nl. Eerst meer weten? Je vragen zijn van harte welkom.

De trainers

De workshop is een samenwerking van Leontine Kremers van WijsGoed en Kirstin van Zijl van Zich-t training & coaching:

trainers