Training ‘Groeien in stilte’

In 2020 start een nieuwe training. Deze training laat je je leven léven. Niet op wilskracht, maar vanuit overgave aan wat er is, erkenning van wat was en ontvankelijkheid voor wat nog mag komen.

Leren van de meesters (de paarden dus)

In 7 opleidingsdagen groei je in een andere manier van zijn en doen. Je groeit in leiderschap en in bewegen met wat er is. Je leert stil zijn, vertragen én handelen in het moment. Je leert jezelf extreem goed kennen én accepteren. Je omarmt je geschiedenis, je plek en je potentieel. Verticale groei noemen we dat. In essentie leer je om deel van de kudde te zijn. En van daaruit ga je dingen bereiken. Je brengt jezelf in, waar je ook gaat.

Ontwikkelgroep

In 2020 willen we starten met een ontwikkelgroep voor deze training. Als deelnemer aan deze groep ontvang je ongeveer twee weken na elke trainingsdag een formulier van ons met vragen over het effect van de oefeningen. Zo help je ons om de training te evalueren en finetunen, terwijl we hem geven. Dat geeft ons de ruimte om te spelen en uit te proberen en jou de ruimte om naast je eigen proces ook met ons mee te leren. De prijs voor deelname aan de ontwikkelgroep is €1.500,- (reguliere prijs: €2.200,-). 

Meer weten?

Deze training is ontwikkeld door WijsGoed en Zich-t Training en Coaching. De volledige programmabeschrijving download je via de knop hierboven. Je kunt ook kijken op de website van mijn collega en mede-trainer Kirstin van Zijl.

Praktische informatie vind je ook hieronder.

Praktische informatie

Trainingsdagen: bij voldoende belangstelling plannen we de training in overleg met de deelnemers. Geef vooral je voorkeuren aan.
Locatie: Erf de Burgwal in Leusden
Prijs: €2200,- excl. btw (particulieren inclusief btw), voor de ontwikkelgroep geldt een aangepaste prijs van €1500,-

Kom kennismaken

Regelmatig plannen we kennismakingsworkshops. Kijk daarvoor in de agenda. Staat er geen kennismakingsworkshop gepland? Stuur dan even een mailtje naar leontine@wijsgoed.nl, dan houden we je op de hoogte.