Training ‘Groeien in stilte’

In 2020 start een transformerende training. Deze training maakt geen nieuw mens van je, hij boost je niet naar een next level waar jij je dromen waar maakt; deze training doet iets veel wezenlijkers: hij laat je je leven léven.

Leren van de meesters (de paarden dus)

In 7 opleidingsdagen met tussentijdse oogstmomenten groei je in een andere manier van zijn en doen. Je groeit in leiderschap en in bewegen met wat er is. Je leert stil zijn, vertragen én handelen in het moment. Je leert jezelf extreem goed kennen én accepteren. Je omarmt je geschiedenis, je plek en je potentieel. Verticale groei noemen we dat. In essentie leer je om deel van de kudde te zijn. En van daaruit ga je dingen bereiken. Je brengt jezelf in, waar je ook gaat.

Je bent van harte uitgenodigd!

In 2020 starten we met een ontwikkelgroep voor deze training. Als deelnemer aan deze groep ontvang je ongeveer twee weken na elke trainingsdag een formulier van ons met vragen over het effect van de oefeningen. Zo help je ons om de training te evalueren en finetunen, terwijl we hem geven. Dat geeft ons de ruimte om te spelen en uit te proberen en jou de ruimte om naast je eigen proces ook met ons mee te leren. De prijs voor deelname aan de ontwikkelgroep is €1.500,- (reguliere prijs: €2.200,-). 

Meer weten?

Deze training is ontwikkeld door WijsGoed en Zich-t Training en Coaching. De volledige programmabeschrijving download je via de knop hierboven. Je kunt ook kijken op de website van mijn collega en mede-trainer Kirstin van Zijl.

Praktische informatie vind je ook hieronder. En natuurlijk zien we je graag bij de introductieworkshop in november.

Praktische informatie

Trainingsdagen: 17 april, 15 mei, 12 juni, 4 september, 2 oktober, 13 november en 27 november 2020
Locatie: Erf de Burgwal in Leusden
Prijs: €2200,- excl. btw (particulieren inclusief btw), voor de ontwikkelgroep geldt een aangepaste prijs van €1500,-

Kom kennismaken

In januari organiseren we 2x een introductieworkshop waar je de trainers en de paarden kunt ontmoeten en al je vragen over de training kunt stellen. We vertellen je meer over de opbouw van de training én we bieden je een eerste ervaring in de bak.

Locatie: Wapenvelderkerkweg 18, Wapenveld
Datum: 15 januari 2020 van 10.00 tot 12.00 uur.
Kosten: €35,-

Locatie: Erf de Burgwal
Datum: 24 januari 2020 van 9.30 uur tot 12.30 uur.
Kosten: €55,-

Wil je je aanmelden voor een introductieworkshop? Stuur een mail naar leontine@wijsgoed.nl. (Let op: de training is in Leusden, dus als je de trainingslocatie en -paarden wilt zien, kies dan voor de kennismakingsworkshop op 24 januari.)