Training ‘Groeien in stilte’

De training ‘Groeien in stilte’ laat je groeien in een andere manier van zijn en doen: krachtig, persoonlijk en geworteld.

Een andere visie op groei

Herken je dat je geleerd hebt om vooral op kracht, doorzettingsvermogen en gezond verstand dingen te bereiken? En voel je ergens dat dat eindig is? Dan is deze training er voor jou.

Leren van de meesters (de paarden dus)

In 7 opleidingsdagen met tussentijdse oogstmomenten en coaching groei je in een andere manier van zijn en doen. Je groeit in leiderschap en in werken met wat er is. Je leert stil zijn, vertragen én handelen in het moment. Je leert jezelf extreem goed kennen én accepteren. Je omarmt je geschiedenis, je plek en je potentieel. Verticale groei noemen we dat. In essentie leer je om deel van de kudde te zijn. En van daaruit ga je dingen bereiken. Je brengt jezelf in, waar je ook gaat.

Meer weten?

Deze training is ontwikkeld door WijsGoed en Zich-t Training en Coaching. De volledige programmabeschrijving download je via de knop hierboven. Wil je meer weten of je belangstelling kenbaar maken? Stuur een mail naar leontine@wijsgoed.nl.

Praktische informatie vind je ook hieronder. En natuurlijk zien we je graag bij één van de introductieworkshops in november.

Duur en inhoud van de training

De training loopt van februari tot oktober 2020. In die periode krijg je 7 trainingsdagen, tussentijdse (reflectie)opdrachten en 1x een individuele paardencoachingssessie door een van de trainers. Trainingsdagen bestaan uit oefeningen met en zonder paarden en er is voldoende ruimte voor uitwisseling.

Wil je meer lezen over de inhoud van de training? Download dan de programmabeschrijving.

Trainingsdagen:
14 februari 2020
13 maart 2020
17 april 2020
15 mei 2020
12 juni 2020
4 september 2020
2 oktober 2020

Locatie

Erf de Burgwal
Arnhemseweg 78
3832 GN Leusden

Prijs

Voor zakelijke klanten en ondernemers: €2200,- exclusief btw.
Voor particulieren: €2200,- inclusief btw.

Kom kennismaken

In november organiseren we twee keer een introductieworkshop waar je de trainers en de paarden kunt ontmoeten en al je vragen over de training kunt stellen. We vertellen je meer over de opbouw van de training én we bieden je een eerste ervaring in de bak.

Locatie:
Erf de Burgwal.

Data:
Je kunt kiezen uit de volgende data: 8 of 29 november 2019 van 9.30 uur tot 12.30 uur.

Kosten:
€25

Wil je je aanmelden voor een introductieworkshop? Vul dan dit formulier in.