Teamcoaching

Met de wijsheid van de kudde

Wat helpt jullie als team om te groeien? Hoe kunnen doelen behaald worden? En wat verhindert dat nu nog?

Teamcoachen met de wijsheid van de kudde betekent: gezamenlijk in beweging komen. Dat vraagt wel een aantal zaken: bereidheid om in te stappen en om bij te dragen, erkennen van ieders plek, je verbinden aan het doel en het grotere geheel en gezamenlijk reflecteren en leren.

Teamcoaching met paarden levert bewustwording op. En vervolgens ook beweging. De vorm is altijd liefdevol confronterend. Zoals een paard: oordeelloos en helder, en ten dienste van de vitaliteit van het team. Want in een kudde draagt, groeit en beweegt het collectief.

Praktisch

Eén of meer sessies met paarden kunnen deel uitmaken van een traject. Teamcoaching met paarden is ook erg geschikt voor organisaties of teams die in een veranderproces zitten en licht willen werpen op de vraag wat de verandering (in de onderlaag) van hen vraagt of waarom de gewenste doelen niet (of zeer moeizaam) behaald worden.

Een teamsessie of -traject start altijd met een intakegesprek om de vraag helder te krijgen. Vervolgens volgt een voorstel met prijsopgave.

Interesse? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.