Hoor je het fluisteren?

De stille taal van paarden biedt ons toegang tot wijsheid en verbinding. Een fluistering, voelbaar en hoorbaar in ons eigen lichaam. Die fluistering probeer ik te vangen in woorden. Kuddewijsheid, ja. En ook nog iets anders: weten dat voortkomt uit niet-weten, uit loslaten en je openstellen.

Blogs

Ik schrijf over wat ik aantref, in mezelf en in de wereld. Onderzoekend. Verhalend. Vaak eerlijk en kwetsbaar. Iedere blog is een uitnodiging om even stil te staan.

‘Door jou te omarmen, omarm ik mezelf’

Ik schreef een indringend en kwetsbaar boek over mijn reis met paarden en de ontdekking van stilte, verbinding en onschuld.

Paard & podium

Als ik spreek neem ik de paarden mee het podium op. Niet letterlijk, maar wel in mijn manier van verbinden en aanwezig zijn. Ik spreek met liefde over de wijsheid van de kudde en laat graag zien, dat er een laag is waarop we niet zoveel verschillen van paarden.

Copyright: WijsGoed | Fotografie: Marjan van Houwelingen
Algemene voorwaarden | Aanmeldingsvoorwaarden | Privacyverklaring
KvK-nummer: 08170128