Paardencoaching is…

Kijken met de ogen van een paard

Soms zetten wij dingen vast, terwijl het leven wil stromen. Paarden hebben een natuurlijke afstemming op die vitaliteit, op het stromen van het leven. In een sessie gebruiken we die afstemming. We kijken met de blik van de paarden naar waar het stagneert en hoe het weer kan gaan stromen. Dat brengt inzichten, groei en soms nieuwe keuzes.

De beweging is vaak groter dan jij en jouw willen alleen. Maar hij kan wel alleen door jou gemaakt worden. De vraag is: ben je bereid om te kijken en in beweging te komen?

Een reis in leiderschap

Paardencoaching is krachtig. En nodigt jou uit om dat ook te zijn. De verbinding die paarden bieden is zacht en onontkoombaar. Ze laten je aankijken wat pijn doet, afscheid nemen, klein zijn, jezelf omarmen én de ander. Het komt neer op: doen wat helpend is. Elk moment opnieuw. Uiteindelijk is het dus ook een reis in leiderschap. Maar wel zonder routeboekje.

Stil en geduldig

Paardencoaching is ook stil en geduldig. Je mág wegkijken, protesteren en aarzelen. Je mag stil zijn en stil zitten, en alles voelen wat er is. Maar als het tijd is, gá dan. Laat je bewegen. En zie hoe de kudde aansluit.

Praktische info

Sessies vinden plaats in Wapenveld (Gld.). Een sessie duurt maximaal 1,5 uur inclusief voor- en nagesprek (meestal is 1 uur voldoende). Het is ook mogelijk om een traject af te spreken rondom een bepaald thema, zoals leiderschap, potentieel of bestemming, of een thema dat al langer bij je speelt.

Neem contact op als je meer informatie wilt of een afspraak wilt maken.

Contact & volgen

Leontine Kremers
E leontine@wijsgoed.nl
T 06 213 98 330
Post: Pijlkruid 8, 8043NN Zwolle

Inspiratie en nieuws direct in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Copyright: WijsGoed ~ Fotografie: Marjan van Houwelingen
Algemene voorwaarden ~ Aanmeldingsvoorwaarden ~ Privacyverklaring
KvK-nummer: 08170128