Over mij

Ik ben Leontine Kremers, schrijver en paardencoach. Sinds ik in 2017 in de ontmoeting met de paard getroffen werd door de stille, diepe wijsheid en verbinding die voelbaar was, onderzoek ik wat we van paarden kunnen leren en wat het van ons als mensen vraagt om met dezelfde wijsheid samen te leven en te werken met elkaar.

Een vriendin en collega zei eens: “Jij haalt schotten weg en verbindt, zodat ik met nieuwe ogen ga kijken naar de werkelijkheid.” En ik snapte ineens waarom ik soms moeite heb met de wereld. Zoveel schotten…

De ontroering die ik voel als er schotten weg kunnen en we samen met nieuwe ogen kijken; dat is waarom ik dit werk doe.

Samen kijken en onderzoeken wat de stilte ons vertelt en welke beweging onszelf én de kudde dient. Voor mij is dat de essentie van dit werk.

Opleidingen

Ik ben opgeleid als systemisch paardencoach en coach met wijsheid van de kudde, met verdiepingen in trauma en teamcoaching. Intervisie is een wezenlijk onderdeel van mijn beroepspraktijk, net als open zijn over mijn eigen onderzoek en leren van mijn klanten. Uiteindelijk ben ik leerling, net als jij.

Samenwerking

De coachingslocatie die ik gebruik in Wapenveld en de paarden, Hamir, Hadyr en Timba, die mijn partners in crime zijn, zijn van Josephine Woltman Elpers.

Voor incompany-trajecten werk ik graag samen met Kirstin van Zijl.

Ik probeer ook regelmatig samen te werken met coaches en anderen buiten het veld van paardencoaching, omdat ik geloof dat kuddewijsheid het beste ‘werkt’ in de kudde. Heb je een idee voor samenwerking of een hersenspinsel om me voor te leggen? Bel of mail me gerust.

Contact & volgen

Leontine Kremers
E: leontine@wijsgoed.nl
T: 06-21398330
Post: Pijlkruid 8, 8043 NN, Zwolle

Inspiratie en nieuws direct in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Copyright: WijsGoed | Fotografie: Marjan van Houwelingen
Algemene voorwaarden | Aanmeldingsvoorwaarden | Privacyverklaring
KvK-nummer: 08170128