Officiële opening WijsGoed – School of Wisdom

Praktische info

Datum: zondag 21 mei 2023
Locatie: Wapenvelderkerkweg 18, Wapenveld
Start: 14.00 uur (einde rond 17.00 uur)

Voor wie

De officiële opening is toegankelijk voor iedereen die nieuwsgierig is.

Wat gaan we doen?

Het precieze programma moet ik nog bedenken, maar natuurlijk is er een rol weggelegd voor de paarden, kuddewijsheid en samen ervaren. En ik ga van de gelegenheid gebruik maken om te speechen ;). Verder is het vooral gemoedelijk, met ruimte voor vragen. En ook om weer te vertrekken als je uitgekeken bent.

Aanmelden

Het is fijn als je je hieronder even wilt aanmelden, dan weet ik een beetje met welke aantallen ik rekening moet houden.

Ik ontmoet je graag op 21 mei!

Aanmeldformulier

Ja, ik kom naar de opening van WijsGoed – School of Wisdom op 21 mei