Masterprogramma Kudde & Stilte

Voor wie

  • Voor wie voelt dat er door hem/haar heen iets (klein of groot) de wereld in gebracht wil worden.
  • Voor wie snapt dat het alleen in verbinding kan.
  • Voor wie met wijsheid onderdeel van deze wereld wil zijn.

Het masterprogramma is een vervolg op de basiscursus Kudde & Stilte, maar is ook te volgen als je elders al diepgaand aan persoonlijke ontwikkeling hebt gedaan.

7 dagen, 7 thema’s

Oogst

Het wordt stiller.

Je helderheid groeit.

Je impact ook.

Over mij

Ik ben Leontine Kremers. Als trainer en begeleider faciliteer ik de ruimte waarin jij je ontdekkingen kunt doen. Een collega zei eens: “Jij haalt schotten weg en laat me met nieuwe ogen kijken”. Dat breng ik ook in dit traject: een nieuw perspectief, een andere manier van kijken en luisteren.

Als ik je coach, doe ik dat op mijn eigen manier: helder, compassievol, en waar nodig scherp. Of zoals een klant eens zei: “Zorgzaam en doortastend op het juiste moment.” Ik coach zodat jouw oogst groter kan zijn. En ik stop er graag zo snel mogelijk weer mee, want uiteindelijk is het de bedoeling dat je je eigen antwoorden vindt.

Meer over mij

Ervaringen van klanten:

Het is een ervaring die ik zal blijven koesteren.

De locatie en de paarden, de trainer en de groep, in combinatie met de methodiek, hebben dat in mij toegankelijk gemaakt wat transformatie en innerlijke groei ten volle faciliteert.

Praktisch:

Start: bij 3 aanmeldingen of meer

Data eerstvolgende groep: 21 april, 12 mei, 9 juni, 15 september, 13 oktober, 10 november, 8 december

Prijs: €2200,- incl. btw

Locatie: Wapenveld (Gld.)

Maximaal 7 deelnemers

Dagen zijn van 10.00 tot 16.00 uur, inclusief (heerlijke!) vegetarische en biologische lunch van een lokale cateraar, koffie, thee en (zelfgebakken) lekkers.

Aanmelden: stuur een bericht naar leontine@wijsgoed.nl.

Wil je meedoen?

De volgende groep start bij 3 aanmeldingen. Wat we eventueel later starten, plannen we er aan het eind weer bij.

Zodra een groep gestart is, vermeld ik dat hierboven en plan ik de data voor de volgende groep.

Een kennismaking is onderdeel van de aanmelding (en verplicht van beide kanten nog tot niets). Om je aan te melden, stuur een bericht naar leontine@wijsgoed.nl.

Eerst nader kennismaken?

Vier keer per jaar geef ik de workshop Kudde & Stilte, te weten op 1 maart, 1 juni, 1 september en 1 december. In de workshop staat de ontmoeting met kuddewijsheid en stilte centraal. Het is een fijne kennismaking met mij, de paarden en onze manier van (samen)werken in de verschillende programma’s.

Lees hier meer over de workshop.

Veelgestelde vragen

Kan ik ook meedoen als ik onbekend met paarden? Of er zelfs een beetje bang voor ben?

Je hoeft niet van paarden te houden om aan de activiteiten van WijsGoed mee te doen. Wel vraag ik altijd dat je respect hebt voor hun wijsheid. Als je bang bent, is het altijd mogelijk om een lijn te spannen tussen jou en de paarden en dat staat je opbrengst niet in de weg.

Zijn de programma’s ook geschikt als ik niet zo van groepen houd?

Ik ben ook geen groepsdier, maar ik heb wel het meest geleerd in groepen. Omdat de ruimte én de oefening er groter is. Als je niet zo van groepen houdt, zou het ook kunnen zijn dat een kuddetraject je juist heel veel gaat opleveren. Maar je kunt ook een individueel traject overwegen.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, dat kan altijd.

Op dit aanbod zijn de algemene voorwaarden en aanmeldingsvoorwaarden van WijsGoed van toepassing. WijsGoed respecteert jouw privacy. Lees hier de privacyverklaring.

Contact & volgen

Leontine Kremers
E: leontine@wijsgoed.nl
T: 06-21398330
Post: Pijlkruid 8, 8043 NN, Zwolle

Op de hoogte blijven van activiteiten en ontwikkelingen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Copyright: WijsGoed | Fotografie: Marjan van Houwelingen
Algemene voorwaarden | Aanmeldingsvoorwaarden | Privacyverklaring
KvK-nummer: 08170128