Kuddewijsheid op het podium

Als ik spreek neem ik de paarden mee het podium op. Niet letterlijk, maar wel in mijn manier van verbinden en aanwezig zijn. Ik spreek met liefde over de wijsheid van de kudde en laat graag zien, dat er een laag is waarop we niet zoveel verschillen van paarden.

Lezing ‘De weg van de kudde’

Wat betekent het om een kudde te zijn? Welke menselijke patronen moeten we daarvoor opgeven? En wat brengt het? Dat laatste is eenvoudig: het brengt ons dichter bij onszelf, anderen en ons potentieel in deze wereld. Dat eerste? Dat is de weg van de kudde.

Lezing ‘Waarom mensen net paarden zijn’

Een verkenning van onze eigen kuddewijsheid en hoe dat een ander perspectief oplevert dan bijvoorbeeld systemisch of systeemgericht kijken. Met persoonlijke voorbeelden, ervaringsgerichte oefeningen en reflecties op thema’s als verbinding en stilte.

Of vraag om een lezing op maat

Wil je met de blik van de paarden kijken naar het onderwerp van je congres, conferentie of themadag? Op verzoek maak ik lezingen op maat, passend bij je evenement en doelgroep. Mogelijke thema’s zijn onder andere groei, beweging, vitaliteit, potentieel, teamwork, authenticiteit, leiderschap, verbinding, stilte, (schuld en) onschuld. Een lezing is wat mij betreft verkennend en prikkelend, een mini-onderzoek in samenwerking met het publiek.

Boek een lezing

Wil je meer informatie of een lezing boeken? Bel of mail me.

Contact & volgen

Leontine Kremers
E leontine@wijsgoed.nl
T 06 213 98 330
Post: Pijlkruid 8, 8043NN Zwolle

Inspiratie en nieuws direct in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Copyright: WijsGoed ~ Fotografie: Marjan van Houwelingen
Algemene voorwaarden ~ Aanmeldingsvoorwaarden ~ Privacyverklaring
KvK-nummer: 08170128