Kuddewijsheid op het podium

Sinds ik in 2017 in mijn eerste ontmoeting met een paard werd getroffen door de wijsheid en diepe verbinding die voelbaar was, zoek ik naar manieren om de wijsheid en het perspectief van deze dieren door te geven. Om mensen te laten zien en voelen, dat er een laag is waarop we niet zoveel verschillen van paarden.

Want ik en jij = nog geen wij
Maar dat zijn we wel: een wij, een kudde.

Wat betekent dat besef voor leiderschap? Voor onze kijk op onderwijs? Voor veranderingen in organisaties of de samenleving? En voor simpelweg samenwerken en -leven, en alles wat we daarin tegenkomen?

Lezing op maat

Ik maak lezingen altijd op maat, passend bij je evenement, onderwerp en doelgroep. Ik neem je mee in het kijken met een wijde blik (zoals een paard) en biedt een kuddeperspectief op onderwerpen en ontwikkelingen. Een lezing is wat mij betreft verkennend en prikkelend, een mini-onderzoek in samenwerking met het publiek. Mijn talent voor taal gebruik ik om te raken en anders te laten kijken.

Met een nuchterheid die past bij mijn Drentse roots en een bepaalde lichtheid, die toch de diepte weet te vangen.

Dat is:

Boek een lezing

Je boekt me via sprekersbureau ZijSpreekt.

Wil je eerst meer informatie of overleggen? Bel of mail dan gerust.

Contact & volgen

Leontine Kremers
E leontine@wijsgoed.nl
T 06 213 98 330
Post: Pijlkruid 8, 8043NN Zwolle

Inspiratie en nieuws direct in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Copyright: WijsGoed ~ Fotografie: Marjan van Houwelingen
Algemene voorwaarden ~ Aanmeldingsvoorwaarden ~ Privacyverklaring
KvK-nummer: 08170128