Op het podium

Ik praat graag over mijn werk. In mijn spreken klinkt de liefde voor mensen door en voor het ontwikkelingspotentieel dat we hebben. We zijn veel wijzer én meer verbonden dan we denken. Veel vreedzamer ook.

Het is waardevol om die wijsheid aan te boren. Tijdens je evenement.

Standaardingrediënten in mijn optredens zijn kijken met een wijde blik, vertraging en uitwisseling. Waar mogelijk bied ik een kuddeperspectief op onderwerpen en laat ik je ervaren wat het betekent om een kudde te zijn.

Altijd creëren we samen een cirkel van wijsheid.

Boek een lezing

Een cirkel van wijsheid boeken als onderdeel van je evenement of programma? Stuur een e-mail naar leontine@wijsgoed.nl.

Contact & volgen

Leontine Kremers
E: leontine@wijsgoed.nl
T: 06-21398330
Post: Pijlkruid 8, 8043 NN, Zwolle

Op de hoogte blijven van activiteiten en ontwikkelingen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Copyright: WijsGoed | Fotografie: Marjan van Houwelingen, Paul Bink en eigen archief
Algemene voorwaarden | Aanmeldingsvoorwaarden | Privacyverklaring
KvK-nummer: 08170128