Het KuddeWijs-jaartraject

Kijken met de ogen van een paard

Soms zetten wij dingen vast, terwijl het leven wil stromen. Paarden hebben een natuurlijke afstemming op die vitaliteit, op het stromen van het leven. In de KuddeWijs-jaartraining gebruiken we die afstemming. Je leert om te kijken met de blik van een paard. Naar jezelf, naar anderen en naar het leven. In de diepe stilte die zo eigen is aan paarden, vind je rust en ontspanning en een bron van wijsheid over wat jij te doen hebt.

Een reis in leiderschap

Paarden zijn krachtige dieren. En nodigen jou uit om dat ook te zijn. De verbinding die paarden bieden is zacht en onontkoombaar. Ze laten je afscheid nemen, klein zijn, jezelf omarmen én je plek innemen. Het komt neer op: doen wat helpend is, voor de kudde. Elk moment opnieuw. De jaartraining is dus ook een reis in leiderschap. Maar wel één zonder routeboekje.

Stil en geduldig

Paarden zijn ook stil en geduldig. Je mág wegkijken, protesteren en aarzelen. Je mag stil zijn en stil zitten, en alles voelen wat er is. Maar als het tijd is, gá dan. Laat je bewegen. En zie hoe de kudde aansluit.

Ga en vind jouw weg, naar jouw podium. In jouw kudde.

Praktische info

Ben je nieuwsgierig naar het KuddeWijs-jaartraject? Wil je meer weten?

Contact & volgen

Leontine Kremers
E leontine@wijsgoed.nl
T 06 213 98 330
Post: Pijlkruid 8, 8043NN Zwolle

Inspiratie en nieuws direct in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Copyright: WijsGoed ~ Fotografie: Marjan van Houwelingen
Algemene voorwaarden ~ Aanmeldingsvoorwaarden ~ Privacyverklaring
KvK-nummer: 08170128