Basiscursus Kudde & Stilte

Voor wie

Voor wie wil groeien, in verbinding met zichzelf, de kudde en de stilte.

5 bijeenkomsten, 5 thema’s

Dag 1 ~ Kudde: jouw verbinding met het geheel

Dag 2 ~ Potentieel: wat kan zijn als je tevoorschijn komt met al je kracht

Dag 3 ~ Bestemming: wat fluistert in de stilte, wat je stiekem leidt

Dag 4 ~ Vitaliteit: de levenskracht die wil stromen

Dag 5 ~ Harmonie: de vrede die er altijd is

Oogst

Je oogst wat de thema’s jou te vertellen hebben en wat er fluistert binnenin je.
Je verbinding groeit.
En het wordt stiller in je.

Let op: het traject levert geen pasklare antwoorden op, wel een enorme groei in ontvankelijkheid voor de (kudde)wijsheid in jezelf.

En en passant krijg je een ander perspectief, een andere manier van kijken mee.

Praktisch

Start: zodra er 3 aanmeldingen zijn

Data & tijden: 5 bijeenkomsten van 10.00 tot 13.00 uur, om de 3 weken. Dag is nog nader te bepalen (je kunt je voorkeur aangeven).

Prijs: €750,- incl. btw

Locatie: Wapenveld (Gld.)

Maximaal 5 deelnemers.

Aanmelden: stuur een bericht naar leontine@wijsgoed.nl

Over mij

Ik ben Leontine Kremers. Als trainer en begeleider faciliteer ik de ruimte waarin jij je ontdekkingen kunt doen. Een collega zei eens: “Jij haalt schotten weg en laat me met nieuwe ogen kijken”. Dat breng ik ook in dit traject: een nieuw perspectief, een andere manier van kijken en luisteren.

Als ik je coach, doe ik dat op mijn eigen manier: helder, compassievol, en waar nodig scherp. Of zoals een klant eens zei: “Zorgzaam en doortastend op het juiste moment.”

Meer over mij

Ervaringen van klanten:

Het is een ervaring die ik zal blijven koesteren.

De locatie en de paarden, de trainer en de groep, in combinatie met de methodiek, hebben dat in mij toegankelijk gemaakt wat transformatie en innerlijke groei ten volle faciliteert.

Wil je meedoen?

De groep start zodra er 3 aanmeldingen zijn. Dan zal ik ook de momenten plannen. Je kunt aangeven welke ochtend je voorkeur heeft en eventuele verhinderingen doorgeven. Om je aan te melden stuur een mail naar leontine@wijsgoed.nl.

Eerst nader kennismaken?

Vier keer per jaar geef ik de workshop Kudde & Stilte, te weten op 1 maart, 1 juni, 1 september en 1 december. In de workshop staat de ontmoeting met kuddewijsheid en stilte centraal. Het is een fijne kennismaking met mij, de paarden en onze manier van (samen)werken in de verschillende programma’s.

Lees hier meer over de workshop.

Veelgestelde vragen

Kan ik ook meedoen als ik onbekend met paarden? Of er zelfs een beetje bang voor ben?

Je hoeft niet van paarden te houden om aan de activiteiten van WijsGoed mee te doen. Wel vraag ik altijd dat je respect hebt voor hun wijsheid. Als je bang bent, is het altijd mogelijk om een lijn te spannen tussen jou en de paarden en dat staat je opbrengst niet in de weg.

Zijn de programma’s ook geschikt als ik niet zo van groepen houd?

Ik ben ook geen groepsdier, maar ik heb wel het meest geleerd in groepen. Omdat de ruimte én de oefening er groter is. Als je niet zo van groepen houdt, zou het ook kunnen zijn dat een kuddetraject je juist heel veel gaat opleveren. Maar je kunt ook een individueel traject overwegen.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, dat kan altijd.

Op dit aanbod zijn de algemene voorwaarden en aanmeldingsvoorwaarden van WijsGoed van toepassing. WijsGoed respecteert jouw privacy. Lees hier de privacyverklaring.

Contact & volgen

Leontine Kremers
E: leontine@wijsgoed.nl
T: 06-21398330
Post: Pijlkruid 8, 8043 NN, Zwolle

Op de hoogte blijven van activiteiten en ontwikkelingen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Copyright: WijsGoed | Fotografie: Marjan van Houwelingen
Algemene voorwaarden | Aanmeldingsvoorwaarden | Privacyverklaring
KvK-nummer: 08170128